Известие

Collapse
No announcement yet.

Национална среща на Алфа 155 - дискусия

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от arieca155 Покажи съобщение
    и това е вариант,каквото си избере.само да ми се обади като наближи.пак казвам за по-ранното тръгване.и да,не е лошо да ни чакаш в ст.загора,бих се радвал да пътуваме заедно.имате ми телефона.
    Добрич-Шумен-Карнобат-Сливен-Ст. Загора-Пловдив Аз ще тръгна по тоя маршрут и като съм в Шумен ще ти звъна само че още не съм решил към колко да тръгна 6 или 7 според вас в колко ще е по добре че да мога преди 9 дасъм в Карнобат
    Alfa Romeo 155 1.8 TS 1992 - bivsha
    Alfa Romeo 155 1.8 TS 1994 - bivsha
    Alfa romeo 155 2.0 16v 1996 - nastoqshtna
    sigpic

Comment

• А за колегата от Ст. Загора колкото повече коли сме толкова по добре поне според мен така че може да се разберем каде да ни чакаш
      Alfa Romeo 155 1.8 TS 1992 - bivsha
      Alfa Romeo 155 1.8 TS 1994 - bivsha
      Alfa romeo 155 2.0 16v 1996 - nastoqshtna
      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от mitaka_111 Покажи съобщение
        ако няма кои да те води ми пи6и по рано за да мина по подбалканската и да сме заедно
        Мерси за разбирането колега аз се разбрах с колегата 1239 да се чакаме в с. Труд той ще ми е водач из Пловдив, за което предварително му благодаря
        92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
        95'Alfa Romeo 155 1,9TD(67kW)-бивша
        90'Alfa Romeo 33 1.7 16V boxer(97kW) -бивша
        00'Alfa Romeo 146 1.9JTD(77kW+)-настояща

Comment

• Първоначално публикувано от DJ Покажи съобщение
          Мерси за разбирането колега аз се разбрах с колегата 1239 да се чакаме в с. Труд той ще ми е водач из Пловдив, за което предварително му благодаря
          за ни6то

Comment

• аз утре ще пратя парите.
            ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
              аз утре ще пратя парите.
              Aз също.
              sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

• Първоначално публикувано от Alfa User
                До тук получените пари за тениските са от :

- Alfa Corse - 18 лв за 2 бр;
                - wrc - 18 лв за 2 бр;
                - DJ - 9лв за 1 бр;
                - jandarm - 18 лв за 2 бр;
                - AnastasKOSTOV-REX - 18 лв за 2 бр;
                - TRENDi - малко повече от 18 лв за 2 бр
                - 1239 - 9 лв за 1 бр;
                - vesak - 18 лв за 2 бр;
                - mitaka_111 - 18 лв за 2 бр;
                - Madjo - 27 лв за 3 бр;
                - gboiaj - 18 лв за 2 бр;
                - ТЕОДОР ЙОНЧЕВ ??? - 18 лв за 2 бр;

Списъка ще обновявам редовно, за да следят всички как се движи събирането на парите.
                @ Furious 155 и vaklinator - вашите преводи ще се появят в сметката ми след 16.00ч вероятно.

Колега, как вървим с финансите? Какво е положението след днешния ден?
                Бивши: 155 2.5 V6, 156 2.4 JTD 150, 166 FL 2.0 CF3
                Настоящи: 155 2.0 8V - първата любов + 155 2.0 16V донор + 155 2.5 V6
                Thank you, VFTI, thank you!

Comment

• Аз днес към 15.00 ти ги изпратих.Ае наздраве.Ебати комисионата платих: за 9лв тениска дадох 5лв комисиона(ефтина работа)
                  Last edited by rumenti77; d.m.y г., 22:00.
                  ALFA ROMEO 155 1.8 TS 8V -ex.
                  sigpicALFA ROMEO 155 2.0 TS 8V-настояща
                  0898463130-Румен

Comment

• Теодор Йон4ев та това съм аз колега .... и понеже сме в една банка не са ми взели такса .
                    http://vbox7.com/play:f6ed4e17

Comment

• .

Първоначално публикувано от vesak Покажи съобщение
                      Добрич-Шумен-Карнобат-Сливен-Ст. Загора-Пловдив Аз ще тръгна по тоя маршрут и като съм в Шумен ще ти звъна само че още не съм решил към колко да тръгна 6 или 7 според вас в колко ще е по добре че да мога преди 9 дасъм в Карнобат
                      Шумен-Карнобат скоро го минавах час и 15-час и 30 някъде,от добрич до Шумен нямам идея.питай ,не вярвам да няма кой да питаш,комшии,приятели.чака те доста шибан път докато слезеш до карнобат!

Comment

• Засега се движим добре - "До тук - 279 лв от общо 490..." - както се вижда от поста със списъка. Извинявам се че не го обнових овреме, но от днес съм малко по пътищата на България.
                        Между другото за разсейване - днес се движихме за известно време в колона с два броя Lancia Delta HF Turbo - видео-репортаж очаквайте като се върнем.
                        @ vakllinator и Furious 155 - вашите пари се появиха чак днес следобяд към 17.00 - явно през e-pay трансферите стават по-бавно.
                        Оставям ви за два дена,че хич няма да имам нет - да слушкате ей !
                        155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                        Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• Първоначално публикувано от rumenti77 Покажи съобщение
                          Аз днес към 15.00 ти ги изпратих.Ае наздраве.Ебати комисионата платих: за 9лв тениска дадох 5лв комисиона(ефтина работа)

Да бе, направо ми отрязаха главата. Аз вече бях оставил парите и мацката каза 5лв за трансфера,ако знаех щях да бръмна до Пловдив хем ще пием по една една бира с картофки с Алекс хем ще се разходя ама беше вече.

Очаквам с нетърпение края на другата седмица.
                          sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

• Първоначално публикувано от The_Game Покажи съобщение
                            Да бе, направо ми отрязаха главата. Аз вече бях оставил парите и мацката каза 5лв за трансфера,ако знаех щях да бръмна до Пловдив хем ще пием по една една бира с картофки с Алекс хем ще се разходя ама беше вече.

Очаквам с нетърпение края на другата седмица.
                            е що не казахте че искате преводи да правите - мен банката ми взима 80 стотинки за превода през ипей и неизлизам от вкъщи даже... - после на срещата щяхме да се уравним!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                            Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                            Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Аз искам още една тениска черна с мартинито ,размер XL.
                              И така май оглавих класацията с 9 бройки.
                              Парите след малко премеждия ги пребведох за 8 бр,тази ще я платя допълнително като се видиме.
                              ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Какви тениски, потници....и т.н....какви 5лв. ..
                                Не ми остана време да прочета темата, защото лаптопа се изниза от дюшека и потъна до шамандурата)
                                По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                                https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Working...
                                X